Penye Şal ile Şıklığınıza Şıklık Katın !

27-02-2024 14:12
Penye Şal ile Şıklığınıza Şıklık Katın !

Pek çok farklı tekstil ürününde tercih edilen penye kumaş pamuklu yapıda bir kumaş türüdür. Rahat hissettiren, pamuk ipliğinden üretilen, nefes alan, terlemenize izin vermeyen ve sağlıklı olması gibi özellikleri ile ön plana çıkan penye şallar da bu kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. 

Dokunulduğunda yumuşacık bir his bırakan ve cildinizde konforu hissettirecek olan penye şallar esnek, uzun ömürlü, kolay şekil alabilen, aldığı şekli uzun süre koruyan, temiz, pürüzsüz düzgün yüzeyli ve hafif parlak bir görünüm sunarlar. Bu ve daha pek çok özelliğe sahip penye şallara şimdi Shecarf güvencesiyle daha hesaplı sahip olabilirsiniz. 

Penye Şallarda 3 Adet 180₺ Kampanyası Shecarf’ta! 

Penye şallarda 3 adet 180 Türk Lirası kampanyası ile gündemde olan Shecarf markası bu ve daha pek çok düzenlediği kampanya sayesinde isteyen herkesin kaliteli ve marka şallar ile eşarplara sahip olmasını desteklemektedir.

Üyelik oluşturarak sitede yapılan bir sürü kampanyadan haberdar olabilir ve şallarınızı daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Üstelik sitede yer alan Favorilerim bölümü sayesinde beğendiğiniz çeşitli ürünleri listeleyerek kampanya dönemlerinde ekonomik fiyatlara almanın keyfini sürdürebilirsiniz. 

Penye kumaş şalların yanı sıra;

-İpek

-Herbal vegan ipek

-Pamuk

-Yün

-Akrilik

-Kaşmir

-Polyester

-Viskon 

-Şifon

-Saten 

-Krep

-Caz

-Twill kumaşlara ait şal ya da eşarpları da Shecarf’tan uygun fiyata satın alabilirsiniz. 


Penye Kumaş Şallar  

Çeşitli renk ve desenlerde üretilen penye kumaş şallar kullanıcı dostu harika ürünlerdir. Üretiminin aşırı maliyet gerektirmemesi sayesinde uygun fiyatlı ve sağlıklı kumaşlardan üretilmiş şal satın almak isteyen bireyler için en iyi seçimlerden birinin penye kumaş şallar olduğunu da belirtmek isteriz.

Dört mevsim kullanıma uygun olan nefes alan, terletmeyen ve aynı zamanda sıcaktan da başınızı kış aylarında koruyacak olan pamuklu penye kumaşlar başınızda çok şık ve sade bir görünüm sunar. Çeşitli kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz penye kumaş şallara piyasanın çok ama çok altında fiyatlara sahip olmak için hemen Shecarf’ı ziyaret edin! Burada sektördeki en trend ürünleri bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.